NIEUWS

 

Nieuwe anti-alg lamel met hagelcertificaat !

T&A heeft haar polycarbonaat lamel “premium clean profile” laten testen in een onafhankelijk labo in Zwitserland. Hierbij worden hagelbollen met precies vastgelegde diameters afgeschoten op het rolluik om de zwakke plaatsen te vinden. Er zijn 3 criteria, namelijk waterdichtheid, mechanische resistentie en uitzicht na impact. De testen tonen aan dat onze lamellen perfect intact blijven bij hagelbollen met een diameter van 3cm. Op het vlak van mechanische resistentie scoren we zelfs ø5cm wat zelfs groter is dan een golfbal!

Nieuwe showroom

Na meerdere investeringen in productie om capaciteit, levertijd en kwaliteit te optimaliseren, heeft T&A nu ook haar showroom vernieuwd en uitgebreid. We beschikken nu niet alleen over de dubbele oppervlakte, er is ook een overloopzwembad geplaatst met een geïntegreerde AquaTop lamellen- en AquaGuard veiligheidsafdekking. Deze showroom staat ter beschikking van onze dealers en wordt gebruikt als testbad bij nieuwe ontwikkelingen.

Nieuwe inbouwdelen voor afdekkingen met buismotor

Deze inbouwdelen in roestvaststaal AISI 316L zijn beschikbaar in 3 lengtes (250, 300 en 400mm) en kunnen direct geïntegreerd worden in de bekisting van een betonnen bad. De inbouwset is ook inzetbaar bij gemetste baden, STEPOC of baden opgebouwd uit polystyreen blokken. De set wordt geleverd inclusief bevestigingstoebehoren.